PROJECTEN

Lees hieronder meer over onze reeds uitgevoerde alsmede onze nog lopende projecten.

Verschillende type projecten
FLIP  BTL

FLIP  Kopen -  Opknappen -  Verkopen


Preston, Noordwest Engeland

In het noordwesten van Engeland, op 20 kilometer van Blackpool en 40 kilometer van Manchester en Liverpool af, ligt de stad Preston met ongeveer 122.000 inwoners. Preston is in 2018 aangemerkt als de stad die het snelst uit de economische crisis van 2008 is gekomen in de gehele UK. Tevens staat Preston bekend als de regio met één van de beste work-life balance voor jong en oud in de UK en scoort tevens bovengemiddeld op het gebied van gezondheid en infrastructuur.

Preston heeft een uitstekende infrastructuur met snelwegen en treinspoor richting de omliggende steden zoals Blackpool, Lancaster, Blackburn, Bradford, Leeds, Wigan, Bolton, Manchester en Liverpool.

Startdatum: 01-10-2021
Doorlooptijd: 10 weken
Budget: €224.365
Rendement: 13,3%

Volledig gefinancierd

Pontarddulais, Zuid-Wales

In Zuid-Wales, 15 kilometer boven de stad Swansea (180.000 inwoners) ligt het dorp Pontarddulais. Dit dorp staat o.a. bekend om zijn gemeenschapsgerichte cultuur en goede scholen. Het dorp ligt aan de belangrijke snelweg M4 richting Londen, waardoor je in 10 minuten in Swansea bent en in 45 minuten in Cardiff, de hoofdstad van Wales. Tevens is er een goede treinverbinding tussen beide steden waardoor het dorp aantrekkelijk is voor forensen.

Bij dit project zijn zowel de twee woningen als de garage tussen de woningen aangekocht. Beide woningen worden volledig gerenoveerd en uitgebouwd tot een 4-bedroom woning. De garage wordt gesloopt en op deze plek komen twee 3-bedroom woningen te staan.

Startdatum: 01-05-2021
Doorlooptijd: 12 maanden
Verwacht rendement: 14% – 23,4%
Investering: € 633.823,-

Volledig gefinancierd

BTL (Buy to let)  Kopen -  Opknappen -  Verhuren


Lytham St. Annes, Engeland

In het noordwesten van Engeland, op 10 kilometer onder Blackpool en 60 kilometer van Manchester en Liverpool af, ligt de stad Lytham St. Annes met ongeveer 45.000 inwoners. Lytham St. Annes is een redelijk welvarend gebied met één van de hoogste inkomens per bewoner in het noorden van Engeland.

Het object bestaat uit vijf zelfstandige appartementen waarvan vier één-slaapkamer appartementen en één twee-slaapkamer appartement. Het object ligt op een centrale locatie in Lytham St. Annes. Het ligt op 250 meter van het treinstation, 400 meter van de hoofdwinkelstraat, 800 meter van golfbaan en 800 meter van de pier en strand.

Startdatum: 01-10-2021
Doorlooptijd: 4 maanden
Verwacht rendement: 9,75%
Investering: € 329.493,75

Volledig gefinancierd

Alexandra Court, Newport

Gezamenlijk met zeven mede-investeerders is dit appartementencomplex gelegen in de opkomende wijk Pillgwenly in Newport van de veiling aangekocht. Het gebouw heeft in het verleden gediend als hotel maar wordt nu volledig en hoogwaardig opgeknapt naar zeer moderne studio's en 1 kamerappartementen.

Startdatum: 01-09-2021
Doorlooptijd: 12 maanden
Verwacht rendement: 8,5%
Investering: € 3.218.850,-

Volledig gefinancierd

Florance house, Newport

Dit prachtig historisch gebouw in het centrum van Newport ligt op 5 minuten lopen van de universiteit en de Kingsway winkelcentrum in het hartje van Newport

Het appartementencomplex bevat 10 appartementen en is via een veiling voor een scherpe prijs aangekocht. De appartementen worden cosmetisch opgeknapt en voorzien van een nieuwe badkamer en keuken om vervolgens te verhuren.

Startdatum: 01-10-2021
Doorlooptijd: 6 maanden
Verwacht rendement: 8,9%
Investering: € 100.492,75

Volledig gefinancierd

SERVICED ACCOMMODATION   Aanhuren -  Verhuren


Bristol – City Centre

Two luxury serviced apartments in Temple Quay, Bristol. Temple Quay is a brand-new development, set in the heart of Bristol City Centre. These luxury apartments are located just a stone’s throw away from Temple Meads Station, and a 10 minute walk from the City Centre, which host an array of designer shops, urban bars and high end restaurants.

Temple Quay offers you a perfect home from home experience in Bristol in a brand new state of the art building. At our apartment(s) in Temple Quay we are not only offering you somewhere to stay, but a whole experience with access to a resident’s gym, community events and meeting space.


Interested?
Contact Jade Edwards on Jade.Edwards@StayBC.co.uk