OVER ONS

‘Gewone mensen’ met een ‘gewone portemonnee’, zonder netwerk en financiële knowhow, moeten ook toegang hebben tot mooie deals en projecten en hiermee aantrekkelijke rendementen kunnen realiseren. Net als professionele investeerders!

Dit is onze overtuiging!

Wij willen u met New Water Investments de mogelijkheid bieden om, laagdrempelig, gezamenlijk met ons te investeren in zorgvuldig geselecteerde vastgoedprojecten in het Verenigd Koninkrijk.

Hi! Ik ben Maikel Stalvord.
Nadat ik jarenlang actief ben geweest in het bedrijfsleven voelde ik aan alles dat de tijd rijp was voor mezelf te gaan beginnen. Met mijn opleiding bedrijfseconomie, mijn dienstverband bij een groot advies- en accountantskantoor alsmede mijn jarenlange ervaring als directielid van een landelijk opererend horecabedrijf, heb ik naar mijn mening de perfecte bagage om verantwoorde afwegingen te maken en besluiten te nemen voor en namens New Water Investments. Met name bij de bedrijfsvoering, de beoordeling van de (financiële) haalbaarheid van projecten, alsmede de juridische vastlegging van aan- en verkopen komt deze expertise goed van pas. Ik help graag mensen vooruit met oog voor kansen en mooie projecten. Zo ook u! Ik ben zelf uiteraard ook actief vastgoedbelegger.

Hallo! Mijn naam is René Leenen.
Samen met mijn vriendin en twee zoons woon ik in Weert. Door mijn werkervaring als projectmanager bij grote renovatie en nieuwbouwprojecten weet ik met welk bijltje er gehakt moet worden bij het ontwikkelen en managen van vastgoedprojecten. Binnen New Water Investments ben ik verantwoordelijk voor het doen van research, het analyseren van het  aan te kopen vastgoed en het operationele projectmanagement. Ik ben een actief netwerker en altijd op zoek naar nieuwe contacten. Ook onderhoud ik de contacten met onze samenwerkingspartners in het Verenigd Koninkrijk en investeerders in Nederland.  Mijn passie ligt in het renoveren, transformeren en ontwikkelen van vastgoed en daar wil ik graag andere mensen van mee laten genieten. Uiteraard investeer ik ook zelf mee in onze projecten.

Meer weten?